Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Irma Smidt, d. 17-11-2016
kære Torben,

store arbejde du har gjort! Du er en kunstner på at bygge!
Hjemmeside:
Skrevet af B&E. Ellegaard, d. 20-02-2014
Hej Torben
Du skal bare vide, at vi er meget glade for det arbejde, som du har udført i vores sommerhus. Både udskiftningen af vinduerne, opsætningen af nye vægge, og ikke mindst løsningen med skydedøren, er vi meget tilfredse med. Vi vender tilbage😊.
E-mail:
Skrevet af Carsten Junge Pedersen, d. 11-12-2012
Opgaven med at opføre min nye carport med redskabs-rum er gennemført fuldstændig i henhold til tegninger og indgåede aftaler.
Resultatet fremstår som et stykke meget gedigent håndværk, hvor der er kredset for detaljen.
Jeg er meget tilfreds med slut-resultatet.
Torben medgives hermed mine anbefalinger.
E-mail:
Skrevet af Poul Pedersen & Anne Kjær, d. 07-10-2012
Hej Torben

Vi vil gerne takke dig for veludført arbejde med renoveringen af vores sommerhus.

Det har været positivt at arbejde sammen med dig, og du har bidraget med gode ideer.

Vi vender gerne tilbage, hvis vi får brug for din hjælp.
E-mail:
Skrevet af Peter, d. 02-04-2012
Tillykke med jeres nye udhus.
Skrevet af Peter schrøder, d. 18-09-2011
Hej torben.
En stor tak for dit flotte arbejde mht vores nye udhus. som sædvanlig er arbejdet udført med stor omhu og kvalitet - så vi kan kun give dig vores bedste anbefalinger.
E-mail:
Skrevet af Bo Richter, d. 21-04-2011
Hej Torben - tak for et flot loft. Det er rigtig flot lavet. Dejligt at konstatere at aftaler holder og kvaliteten er i top.

mvh
Fam. Richter
E-mail:
Skrevet af Peter Johnsen og Joan Nielsen, d. 15-11-2010
Hej Torben - vil bare endnu engang sige dig tak for det flotte arbejde, du har udført for os. Vi skulle ha' bygget vores lille EBK-sommerhus ud med 50%, og dine ideer og forslag har betydet, at vi nu har fået et optimalt indrettet og udnyttet sommerhus. Håndværksmæssigt er arbejdet helt i top - ligesom det øvrige arbejde, du har udført for os på vores helårshus. Du går ikke på kompromis, før opgaven er løst til perfektion, og det betyder, at vi ikke har fået en tilbygning til sommerhuset, men et nyt, større hus, der fremstår som en helhed. Det nyder vi hver gang, vi er i sommerhuset. At det var en stor omgang fremgår jo også tydeligt af den fotoserie, der nu ligger på din hjemmeside. Held og lykke fremover - vi vil til hver en tid anbefale dig til andre. mvh Peter og Joan
E-mail:
Skrevet af Nicolaj & Brit Wichmann, d. 24-10-2010
Kære Torben !

Tusind tak for dit fantastiske arbejde med vores tilbygning. Vi glæder os hver dag over den kvalitet du har lagt for dagen, og din professionelle indstilling til projektet.

Vi har fået en tilbygning på 24 kvadrat meter som nøjagtig ligner det eksisterende hus - lige som vi ønskede det.

Endnu engang tak.

Hilsen
Familien Wichmann
E-mail:
Skrevet af Brit & Nicolaj Wichmann, d. 01-09-2010
Hej Torben !

Tusind tak for hjælpen med at installere to Velux ovenysvinduer i vores sommerhus - virkelig flot arbejde. Vi glæder os til at se den tilbygning, du netop har indledt på huset.

Hilsen
Brit & Nicolaj
E-mail:
Skrevet af Birgit Viekær, d. 10-12-2009
Kære Torben.

Jeg vil gerne takke dig rigtig mange gange for det flotte stykke arbejde, du har udført ved at renovere mit køkken. Såvel udskiftning af loftsplader, lægning af plankegulv samt selve opsætning af mit nye køkken har været yderst tilfredsstillende. Du har været rigtig god med råd, hvor jeg selv var usikker på indretningen. Alt er lavet med stor nøjagtighed, så mit nye køkken idag fremstår indbydende, funktionel og rigtig flot.
Stor tak..
Det er helt sikkert jeg vil henvende mig til dig igen, hvis jeg ved en anden lejlighed skal have udført tømrerarbejde.
E-mail: